FaceCulture Interview [5/7]

Views: 1,190
Comments: 0
Posted: 2012 01-26
1%

Track

Artist or Show

You are not currently tracking Lange Frans

this artist

You are not currently tracking FaceCulture

this show

Check

Artist Vitals
Total Clips7
Active Streams6
Missing Streams1
Commercially Available0
Trade-Friendly0
Unavailable7
Artist RP RankingN/A
If you are a copyright holder of this video and believe that this content infringes your intellectual property rights, please submit a Notice of Claimed Infringement.

XDisclaimer

This video is provided and hosted from a third-party server. RockPeaks is not responsible for any activities originating with such third-party server. If you believe this linked content infringes your intellectual property rights, please click the flag icon above and follow the instructions.

YouTube Uploader: FaceCulture
FaceCulture

Lange Frans over De samenwerking met Nederlandse artiesten op het nieuwe album met o.a. Jeroen van der Boom en Marco Borsato

Bekijk meer video's op http://www.faceculture.nl en volg ons op http://www.twitter.com/_FaceCulture. Video interview met de rapper Lange Frans. FaceCulture sprak met Frans Frederiks over de media-aandacht tijdens een turbulente periode, privacy, hoe zijn zoon Willem omgaat met het hebben van een bekende vader en de muziek die zijn zoon luistert, het programma Vijf Jaar Later met Jeroen Pauw en het zoeken naar de waarheid, de boycot van TMF van het nummer Kamervragen, de thematiek van de single Zing Voor Me en de samenwerking met Thé Lau en andere Nederlandse artiesten, de breuk met Bart 'Baas B' Zijlstra, zijn nieuwe werkwijze, het ontstaan van de titel Levenslied, het verwerken van gebeurtenissen in je leven in een album, de reactie van hem en zijn vrouw Daniëlle op de rechtszaak. (10/01/2012)

Complete Video List

Sort By:
     Enter your Rock Peaks username.
     Enter the password that accompanies your username.
     Forgot Password?
      

     Not a Member Yet?

     Join

     It's Free!

     PauseReplay